Pidetty! Oulun Sieniseuran vuosikokous 26.1.2021 klo 18.00

30.3.2021

Hei jäsen!

Oulun Sieniseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään 26.1.2021 klo 18.00 Oulun yliopiston tiedepuutarhan näyttelytilassa, Kaitoväylä 5, Oulu. Koronarajoitusten mukaan paikalle otetaan 10 jäsentä. Muut osallistuvat etäyhteydellä (Google Meet).

Kokousohjeet ja kokouslinkin lähetämme jäsenpostina ensi viikolla.  

Sieni-lehden pääkirjoituksessa Lasse Kosonen ihmetteli: "Mikä pelastaisi sieniseurat?". Ympäri maata sieniseurat ovat näivettymään päin, vaikka sieniharrastus ja -saalit ovat lehtitietojen valossa viime vuodet olleet kasvussa. Meillä Oulun sieniseurassa on tänä vuonna tullut selkeä käänne, 50 uutta jäsentä, tervetuloa!

Tähän muutokseen osansa on varmasti tuonut tämä korona-aika, kun harrastuksia on haettu läheltä ja kotimaasta. Uskon kuitenkin, että suurempi vaikutus on sieniseurassamme tehty monivuotinen työ rakentaa toimintaa erityisesti meille jäsenille - jäsenten toiveita, tarpeita ja ideoita kuunnellen. Olemme pyrkineet pienin askelin lisäämään viestintää ja vuorovaikutusta jäsentemme kanssa. Tehty työ on kantanut hedelmää. Retket ovat olleet täynnä ja muissakin tapahtumissa on ollut runsaasti innokkaita sieniseuralaisia.

Jäsenten aktiivisuutta tarvitaan myös toiminnan suunnittelussa ja toteutumisessa. Jäsenet muodostavat seuran. Kerran vuodessa me kokoonnumme katsastamaan menneen vuoden toiminnan ja talouden, yhdessä suunnittelemaan ja päättämään tulevasta sekä valitsemaan seuran hallituksen. Toivon, että mahdollisimman moni jäsenemme osallistuu aktiivisesti myös vuosikokoukseen. Seura toimii jäseniä varten kun jäsenet toimivat seuraa varten.

Kaikkien osallistujien (pl. hallitus 2020) kesken arvotaan sienikori.

Tervetuloa!

 

         Piilossa olevat sivut:              Jäsensivut  »              Hallituksen sivut  »