Suomen sieniseurojen valtakunnallinen tapaaminen 2022

9. - 11.9.2022 Pudasjärvellä

SIVUSTO PÄIVITTYY TAPAHTUMAAN SAAKKA!
Tällä hetkellä auki ovat alasivut, joista pääset ilmoittautumaan ja näet majoitustietoja. Ohjelmasta, retkikohteista ja kulkemisesta Oulun ja Pudasjärven välillä tulee vielä omat alasivunsa.

Pandemiatilanteen rauhoituttua pääsemme viimein kokoontumaan sientenystävien kesken! Oulun Sieniseura järjestää vuoden 2022 sieniseurojen valtakunnallisen tapaamisen. Paikaksi olemme valinneet Suomen eteläisimmän tunturialueen huipun, Pudasjärven. Sen ympärillä levittäytyvissä metsissä sijaitsevat sienirikkaat retkikohteemme.

Hotelli- ja nuorisokeskus Pikku-Syöte toimii tapaamisemme tukikohtana ja majoituspaikkana.

Alasivuilta löydät ilmoittautumisohjeet ja neuvot majoittumiseen. Osa alasivuista julkaistaan vasta myöhemmin, sillä esimerkiksi retkikohteet tarkastamme vielä lähempänä tapahtumaa. Kannattaa siis seurata tätä sivua ja sen päivityksiä.

Nähdään syyskuussa!