Jäsenedut - Lainattavat - Liity jäseneksi

Jäsenedut:

Monipuolisia sieniretkiä eri paikkakunnille jo heti toukokuusta alkaen. Lyhyet (2-4 h) retket ovat jäsenille maksuttomia, pienissä ryhmissä tehtäviä sieniretkiä, sienioppaan ohjauksessa.

Esitelmiä, webinaareja, mikroskopiaa, lukupiirejä.

Teemallisia jäseniltoja, jossa jäsenet voivat tutustua toisiinsa ja seuran toimintaan.

Kokopäiväretkien ja teemallisten kurssien (esim. värjäys, ruoka) hinnat ovat jäsenille edullisempia.

Seuran toiminnasta ja tapahtumista julkaistaan vuoden aikana kaksi jäsentiedotetta. Jokaisesta tapahtumasta lähetetään erikseen vielä yksityiskohtaisemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet jäsekirjeellä.

Yhteisöllisyys ja uuden oppiminen: retkillä ja muissa tapahtumissa tapaat muita jäseniä ja opit uutta.

Oulun Sieniseuran ylläpitämässä Facebook-ryhmässä voit keskustella sieniaiheisista asioista.

UUTTA: Jäsenet voivat lainata OSS:n hyötykasvukuivureita ilmaiseksi. Seuralla on kaksi kuivuria, joiden avulla voit kuivata sieniä, marjoja, hedelmiä, yrttejä. Perus Orakas 5521 ja Evermat “klassikko”. Testaa kuivureita ja kuivaamista ennen oman kuivurin hankkimista. Vuokra-aika on 1 vk pe-pe. Lainaus 1x/jäsen/v. Haku pe klo 14 jälkeen ja palautus pe klo 14 mennessä. Kuivurit sijaitsevat Oulun Haapalehdossa. Varaaminen, vapaat ajat  ja lisätiedot P. Keimiöniemi, p. 040-582 0839.

Lainattavat välineet:

Orakas- hyötykasvikuivuri 5521

JÄSENETU! Jäsenet saavat lainata kuivuria ilmaiseksi.

• Koko 34 x 34 x 69 cm
  • Kuivatustilavuus 40 l
  • Kuivatusala 0,5 - 0,9 m2
  • Paino 12 kg
  • Teho 1 100 W 1N ~230 V
  • Väri vihreä
  • Kuivatushyllyjä 5 kpl
  • Termostaattiohjattu
  • Pääkytkin
  • Merkkivalolamppu
  • Erillinen lämpömittari

Hyötykasvikuivuri | Orakas Tuotteet Oy

Orakas kuivuri | Tutustu laitteen kuivatusohjeisiin

Evermat- hyötykasvikuivuri

JÄSENETU! Jäsenet saavat lainata kuivuria ilmaiseksi

• Mitat: halkaisija 280 mm, korkeus 305 mm
  • Kuivaustasot 4 kpl
  • Termostaatti: lämpötilan säätö 0-60c
  • Ajastin: 0-12 h
  • Ylikuumenemissuoja
  • Merkkivalo
  • Kumijalat
  • Liitäntäteho 700 W / 230 V
  • Liitäntäjohto kelattavissa jalkaosan ympärille
  • Evermat -hyötykasvikuivurissa sekä lämpötila, että kuivausaika ovat säädettävissä.
  • Evermat -kuivasäilönnän tehokkuus ja luotettavuus perustuu nopeaan ilmankiertoon ja kyllin alhaiseen kuivauslämpötilaan
  • Kestävä ja helppo puhdistaa
  • Kuivaustasot ovat ruostumatonta teräslankaa ja runko iskunkestävää ABS-muovia

Liity jäseneksi:

Jäseneksi liittyminen on helppoa!

1) Täytä ao. liittymislomake ja lähetä se meille.
2)  Maksa jäsenmaksu Oulun Sieniseuran tilille FI24 5741 3620 0653 72.  Merkitse maksun yhteydessä jäsenmaksun viite 11840 (vain uudet jäsenet). Jäsenmaksu v. 2021 on 15 eur.

HUOM! v 2022 jäsenmaksua ei ole vielä vahvistettu!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Kun olemme saaneet jäsenmaksun ja täytetyn liittymislomakkeen, jäsensihteeri vahvistaa jäsenyytesi sähköpostitse 2-3 pv:n sisällä.  Samassa yhteydessä saat tietopaketin seuran toiminnasta, uusimman jäsentiedotteen ja seuran säännöt.

Muistathan täyttää liittymislomakkeeseen kaikki kentät, kiitos!

Yhteystietojen muutokset oulun.sieniseura@gmail.com tai jäsensihteeri puh. 050 3619 106 iltaisin.

Huom! Vuoden 2022 jäsenmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa 2.2.2022. Tulevan vuoden jäsenmaksut lähetetään maaliskuun aikana jäsenille sähköpostitse.

Huom! Kirjoita Etunimi-kenttään kaikki etunimet.