Pidetty! Sienigeenit ja sekvenssiharrastajat webinaari ma 22.3.2021 klo 18.00

22.3.2021

Tervetuloa seuraamaan Oulun Sieniseuran ja Lapin Sieniseuran yhteistä webinaaria “Sienigeenit ja sekvenssiharrastajat”

Aika: ma 22.3.2021 klo 18.00 - 19.30
Paikka: Google Meet-sovellus (ohje + linkki alla)

Webinaarissa luennoivat oululainen Oulun yliopiston Kasvimuseon ja Kasvitieteellisen puutarhan intendentti Anna-Liisa (Annu) Ruotsalainen. Toisena luennoitsijana on rovaniemeläinen lääkäri ja sieniharrastaja Tapio Kekki, joka toimii Suomen sieniseuran nimistötoimikunnan puheenjohtajana. Tapio on ollut löytämässä lukuisia ennen tuntemattomia lajeja.

Annu esittelee ensin sienten genetiikkaa ja vastaa sen jälkeen kysymyksiin (20 min + 10 min). Tapio esittelee käytännössä mitä sekvenssitieto kertoo harrastajalle (n. 20 min). Webinaarin juontaa Antti Pekkala, OSS pj.

Webinaari on avoin kaikille Oulun Sieniseuran ja Lapin Sieniseuran jäsenille. Webinaari pidetään Google Meet-sovelluksen avulla. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Olethan ajoissa, tilaisuuteen voit liittyä jo 17:45 alkaen.

Järjestimme viime vuonna kolme lukupiiriä "Sienten biologia"-kirjasta ja tämä webinaari on jatkoa saman kirjan luvusta 4. Sienten geenit ja genomit. Vaikka et olisikaan osallistunut lukupiiriin, toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan kuuntelemaan.

Terveisin OSS

Jäsentapahtuma: jäsenille on lähetetty webinaarilinkki spostilla.

 

         Piilossa olevat sivut:              Jäsensivut  »              Hallituksen sivut  »